Betaalbare keukens

Betaalbare keukens? Veel consumenten zijn op zoek naar een keuken die op maat en betaalbaar moet zijn. Als het goed is koopt u hooguit drie keer in uw leven een nieuwe keuken. Zeker in de keukenbranche is voorbereiding dan ook het halve werk. Wie goed ingelicht is gaat met zelfvertrouwen naar de toonzaal, komt er tevreden naar buiten.

Ontvang de gratis keukencatalogi of bekijk hier de goedkoopste keukens.

Voor een optimale voorbereiding is het handig om een groot aantal keukencatalogi aan te vragen. Zo kunt u verschillende zaken vergelijken, een helder beeld vormen en zich op uw gemak oriënteren zonder de druk van een verkoper. En u heeft de mogelijkheid om u te verdiepen in zaken die u aanspreken en inspiratie op te doen voor uw nieuwe keuken.

Betaalbare keukens

Een keuken is in de woning typisch een lange termijn investering. De gemiddelde keuken staat ongeveer 10 tot 15 jaar. De prijs van zulke keukens? Gemiddeld kost een keuken zo’n 10.000 euro. Dat gezegd te hebben moeten we er op aanvullen dat de keukenprijzen de laatste jaren onder druk staan.

Als gevolg, van de in 2008 ingezette recessie, is de prijsbewustheid onder de consumenten flink toegenomen. Ook in de keukensector is dit effect voelbaar. Waar vroeger consumenten naar de showroom kwamen om vertroeteld te worden en zichzelf te verwennen, met luxe voorzieningen en apparatuur, doet de consument nu alleen nog de noodzakelijke investeringen.

Men komt binnen en de eerste vraag is wat de laagste prijs is voor kwaliteit en hoeveel korting er dan nog mogelijk is. De keukenbranche is op dit gebied ook wat traag van reageren geweest. De eerste die hier op grote schaal op inspeelde was uitgerekend het Zweedse woonwarenhuis IKEA.

Met de introductie van nieuwe keukenconcepten, gefabriceerd volgens eigen werkwijze, legden zij eigenlijk al vanaf medio 2003 de focus op de budgetklanten. Kopers die met een relatief klein budget qua prijsstelling het maximaal haalbare uit het vuur wilden slepen.

Op dit moment is het daarom zo dat u al een kwalitatief goede keuken heeft vanaf 4.000 euro. Ook is het in deze tijd ook makkelijker om met de prijs te onderhandelen dan eerst.

betaalbare keukens Betaalbare keukens

 

Budgetplanner

Wilt u weten wat uw nieuwe keuken gaat kosten? Wat u nu moet betalen voor uw nieuwe keuken? Dat kan! Met de budgetplanner gaat u voorbereid op pad en komt u niet te staan voor onverwachte kosten! Klik nu hier om de prijs van uw keuken te berekenen.

Bereken mijn nieuwe keuken!

 

Inspiratie opdoen voor uw nieuwe keuken? Ontvang dan gratis keukencatalogi met meer dan 320 pagina´s met keukentips of bekijk hier de goedkoopste keukens.